TV-sztárok

Kiss Ramóna terhes, most jelentette be

Kiss Ramóna a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, nem is akárhogyan. A műsorvezető pocakja már gömbölyödik, ügyesen takargatta az utóbbi időben.

Nem túl bőbeszédű Kiss Ramóna bejelentése, sőt! Ez a néhány emoji azonban éppen elég volt ahhoz, hogy mindenki tudja, miről is van szó,. Csak úgy áradnak a gratulációk. Kíváncsiságból megnéztük, mit posztolt Lékai Máté, de ő sem tett ehhez hozzá semmit. 

Íme, Kiss Ramóna és Lékai Máté így jelentették be a terhességet: 

Kezdődhet a nagy kaland! ❤️->👼🏼 @lekaimate ❤️

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

A fekete ruhában már szépen látszik Kiss Ramóna gömbölyödő pocakja, amit eddig sikeresen elrejtett bővebb ruhák alá, a képernyőn és a közösségi oldalakon pedig jószerivel csak portrékat töltött fel. 

Fotó: Instagram/Lékai Máté, Kiss Ramóna

A színésznő-műsorvezető áprilisban Tatár Csillával beszélgetett, akkor szóba került az anyaság és az, hogy Ramóna és Máté terveznek-e a közeljövőben gyereket. Már akkor mosolyogva mondta Rami Csilla kérdésére, hogy mit szeretne igazán:

„Gyermeket szeretnénk, mindennél jobban.”

Kiss Ramónát közel egy évvel ezelőtt jegyezte el Lékai Máté, és mivel a színésznő többször is elmondta, hogy neki a szülei miatt vált fontossá a házasság intézménye, nagyon készül már a nagy napra, ezért az sem kizárt: még a szülés előtt oltár elé áll a pár. 

Kiss Ramóna és Lékai Máté boldogan várják az első gyereküket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top