TV-sztárok

Weisz Fanninak három lánybúcsúja lesz

A siket szépségkirálynő egyáltalán nem bánja a dolgot, sőt még élvezi is. Méltó módon szeretne elköszönni hajadonéletétől.

„Sokan vagyunk barátok, sok helyen, ezért alakult így, de be kell vallanom, én élvezem” – idézi Weisz Fannit a Blikk. A szépségkirálynő a közelmúltban már a második lánybúcsúját tartotta, és ezzel még nem ért véget az ünneplés, barátnői ugyanis szerveznek neki egy harmadikat is.

🌅

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Fanni a lapnak mesélt arról is, hogy barátnői a második bulira vőlegényével, Hajmássy Péterrel szövetkezve rabolták őt el. „Peti nyitotta nekik az ajtót, én még ágyban voltam, ott leptek meg. Közölték, hogy pakoljak be két napra, és legyen nálam fürdőruha is.

Bride to Be!💞💞💞 #origamibikini

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A siket szépségkirálynőt barátai végül a Balatonra vitték, ahol a napjukat a vízen töltötték, egy katamaránon. „Tihanyban ebédeltünk, este pedig jöttek a játékok” – meséli Fanni, aki elárulta, a lánybúcsú részeként bizonyítania kellett mennyire ismeri vőlegényét, sőt még egy wc-papír ruhát is készítenie kellett magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top