TV-sztárok

Szellő István: „Sok mindenben idegesítő apa vagyok”

A híradós úgy érzi, mindent megtett a gyerekeiért, és el kell fogadnia, hogy megnőnek.

Szellő István kétszer volt házas, négy gyerek apja. A legnagyobb, 21 éves fia az ELTE jogi karára jár, a 16 éves Ádám pedig Spanyolországban teniszezik. A két iker, Manna és Alen most volt másodikos. A híradós napi kapcsolatban van a gyerekeivel, még ha nem is találkoznak hetente – derül ki a Borsnak adott interjúból.

Sok mindenben idegesítő vagyok, sok mindenre túlzottan odafigyelek. El kell fogadni, a gyerekek megnőnek, nincs az, hogy ugorjunk el valahová, mert van saját programjuk. Igen, úgy érzem, mindent megtettem értük. Lehet, többet is tehettem volna, de az adott helyzetben ez nem egyszerű

– válaszolta Szellő István arra, hogy jó apa-e.

Szerinte az ma már nem számít furcsaságnak, hogy valaki elvált. Logisztikailag azonban nem egyszerű összehozni a dolgokat.

A híradós munkával tölti a nyarat. Nem is tervezett hosszabb szabadságot, mert a teniszező fiához gyakran kijár Spanyolországba, kedvese, Gubík Ági színésznő pedig sokat játszik a nyári szabadtéri szezonban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top