TV-sztárok

Az első képek VV Kinga újszülött kisfiáról

VV Kinga a közösségi oldalán jelentette be, hogy életet adott a kisfiának, akit Benettnek nevezett el.

VV Kinga, azaz Kutai Kinga a Facebook oldalán, 6 hónappal ezelőtt jelezte a rajongóinak, hogy várandós. Már el is telt az a pár hónap, Kinga pedig több pocakos képet is posztolt, már nagyon várta, hogy megszülessen a kisfia, akit egyébként Benettnek nevezett el. Nos, tegnap világra jött a kicsi, ami a közösségi oldalán jelentett be a valóságshow-hős.

„Hello Világ! Szeretném bemutatni az én gyönyörű, erős és egészséges Kisfiamat. Benett 2018.07.27-én 23:02-kor jött világra, hogy végleg elvarázsoljon. A tegnapi napon nem csak ő, én is megszülettem, Anyává tett. A legcsodásabb érzés és legnemesebb feladat, amit valaha kaphattam. Büszke vagyok Rád Picurkám, nálad nagyobb harcost, szuperebb kisfiút nem ismerek! Életem végéig óvni, őrizni, segíteni és szeretni foglak. Benivel nagyon hálásak vagyunk Édesanyámnak, aki a 9 hónap alatt Anya, Barát és Társ volt a mindennapokban… Soha nem engedted el a kezünket, hittél bennünk, és önzetlenül szeretsz, amit életem végéig nem fogok tudni meghálálni. Nem is kaphattam volna a sorstól Nálad csodásabb Édesanyát és a Kisfiam jobb Nagymamát. Nagyon Szeretünk” – írta VV Kinga

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top