TV-sztárok

Öt éve tiszta Baukó Éva

Ekkor döntötte el, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét. Baukó Éva új ember lett az elmúlt években.

Már a ValóVilágos szereplése előtt kicsúszott Baukó Éva lába alól a talaj, nem a villában vált botrányhőssé a szőke lány. Mint korábban elmondta, rossz társaságba keveredett, éveken keresztül kábítószerezett és bulizott, és az érettségit is csak késve, estin tudta elvégezni.

Mindez azonban már a múlté. Éva öt éve vett egy mély levegőt, és bevonult egy rehabilitációs intézetbe, hogy alkoholproblémáját kezeltesse. Ez elmondása szerint élete legjobb döntése volt.

„Amikor elvállaltam a valóságshow-szereplést, komoly pánikbetegséggel küzdöttem. Csak néha tört rám, de a villában, a zárt közegben felerősödött, és gyógyszerek híján alkohollal oldottam a szorongásaimat. A villa után megviselt, hogy az emberek problémás alkoholistának látnak, de ahelyett, hogy változtattam volna, még jobban elmerültem. Gyakorlatilag közlekedni sem tudtam, és minden stresszhelyzetet az itallal kompenzáltam” – mesélte Éva, hogy került egyre mélyebbre az ördögi spirálon.

„Egyre agresszívebb lettem, elmartam a barátaimat, és ezt a családom sem tűrte. Aztán elfogyott a pénz és a lehetőségeim. Senkire sem számíthattam, és ekkor szembesültem vele, hogy tovább kell lépnem. Öt éve nyáron bevonultam egy pszichiátriai kezelésre, ami inkább elvonó volt, ám az egyetlen lehetőség, hogy meggyógyuljak” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

Éva ma már nem is kívánja az italt, sőt még a koffeint is kerüli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top