TV-sztárok

Stohl András egy percre sem áll le

Van, akinek a nyár is a munkáról szól. Stohl András például interjút is csak két meló között tud adni, de nem bánja.

„Meg lehet szokni a korán kelést. Öt óra tíz csak akkor kellemetlen, ha este előadásom van. És szinte minden este van. Tíz, fél tizenegykor fejezem be, és tudom, hogy tizenegy húszkor le kell feküdnöm, mert akkor jön ki a hat óra” – árulja el Stohl András. A rádióban van, de ez nem a műsor része: épp interjút ad, mert csak most ér rá.

Stohl András egy éve vette át a Class FM reggeli műsorát, és állítólag csak egyszer aludt el, de akkor is megúszta egy ötperces késéssel. A színész azóta sem hanyagolja el többi munkáját, sőt. Tavasszal a rádiós, filmes és színházi szerepek mellé még tévés műsorvezetést is bevállalt.

A post shared by Class FM (@classfmofficial) on

A nagy hajtásban azért akad, amire nem jut idő. Stohlnál az edzés bánta, és ez kicsit meg is látszik rajta. „Nem fogytam, csak mostanában nem tudtam gyúrni, inkább összeestem. De mindjárt összeszedem magam” – fogadkozott a férfi a Borsnak.

„Májusban volt kilenc nap szabadságom, és kész. Kilátásban sincs több, mivel augusztus huszadikával kezdődik a szezon. Ez a nyár is elment. Ezt csinálom már harminc éve, apró kihagyásokkal” – sóhajtott Stohl András, aki valóban rendesen túlhajtja magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top