TV-sztárok

Pataky Attila: „Azt hazudtuk, Kunos Peti életben van”

Pataky Attila most úgy gondolja, előre meg volt írva Kun Péter – vagy ahogyan a rajongók ismerték, Kunos – végzete. A gitáros balesetével kapcsolatban különös részleteket mesélt.

Már felnőtt egy Edda-rajongó korosztály, akik nem ismerhették Kun Pétert. A gitáros idén ötvenéves lenne, a halálának az évfordulóján Pataky Attila mesélt arról, hogy máig élénken él benne a 25 évvel ezelőtti baleset.

„Azóta is hiányzik. Mindennap”  idézi a Story magazin az énekest, aki bizonyos részleteket most először mesélt el. Kun Péter, vagyis Kunos egy Edda- tábor harmadik napján, egy jól sikerült este után akart menni egy kört a motorjával. 

Peti elgurult, majd szinte azonnal utána indult a barátnője és az egyik testőrünk, nehogy baj legyen., Ebből lett aztán a tragédia…

Pataky Attila azt mondja, ha jobbak lettek volna az receptorai, akkor talán megérezte volna a veszélyt, de akkor még nem volt olyan fejlett az érzékelése, mint manapság. A baleset akkor következett be, amikor Kunos megpróbált visszafordulni egy kereszteződésben, de az őt követő sofőr elütötte. Minderre az énekes sírva emlékezett vissza és elárulta, hogy annak idején az eddás tábor maradék napjain úgy határoztak: a rajongók érdekében titokban tartják Kunos halálát. 

Attól tartottunk, ha meghallják, hogy Peti meghalt, néhányan azonnal utána akarnak menni: felvágják az ereiket, vagy beugranak a vonat alá. Így egész nap nyugtattam az embereket.

Ahogy Pataky a Storynak meséli, Kunos halála előre meg volt írva, és nem is véletlen, hogy éppen július 10-én  történt a baleset. Amit különösen kegyetlennek tart, hogy a zenésztársa nem ismerhette meg a lányát, aki a tragédia után néhány hónappal született. 

További részletek a Storyban.

A Story magazinnak mesélt Pataky Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top