TV-sztárok

Durva, mi lesz a Klapka üzletház helyén

Elkeserítő állapotok uralkodnak a valaha legendás Vámház körút 9. alatt, de Klapka György másik biznisze megmenekül.

Nincs egy hónapja, hogy egymillió eurót fizettek Klapka György egykori zálogházáért, az új tulajdonos már ki is belezte az egészet. Hetekig tartott az üzlet végkiárusítása, a megmaradt termékeknek 50-70 százalékos kedvezménnyel kerestek gazdát. Ami így sem ment el, jelenleg halmokban áll a Vámház körút 9. kapujában mintha lomtalanítás lenne – a kiakasztott kartonlap szerint minden ingyen vihető. A Blikk úgy tudja, kínai aprócikkbolt fog nyílni a zaci helyén.

Klapka másik kallódó üzlete viszont jó kezekbe kerül. A Fertő-tóhoz közeli Oslin elterülő hatalmas dióültetvényt is az Aranyember gyerekei örökölték meg, de senki sem foglalkozott a fák sorsával. A Németországban élő Nicole azonban lát benne fantáziát, ezért kivásárolta testvérei részét a negyven hektáros ültetvényből.

„Bátor vállalkozás a részéről olyan üzletbe fogni, ami Magyarországhoz köti, lehet, hogy ezért fel kell adnia a kinti karrierjét, és a családját is ide kell költöztetnie. Nem tudom, hogy lesz, de egy biztos, a nővérem nem az anyagi hasznot látja a dióban, hanem szerelemből csinálná, mint apukám” – vélekedett Klapka Dennis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top