TV-sztárok

Ittasan vezetett Tomori Zsuzsanna

A kézilabdázót július elején szondáztatták meg a rendőrök Balatonlellén, a sportoló klubja azonban csak most értesült a történtekről.

Ittasan vezetett a 148-szoros válogatott kézilabdázó, Tomori Zsuzsanna. A 31 éves sportolót július 5-én állították meg a rendőrök Balatonlellén.

Megszondáztatták, és mivel pozitív lett az eredmény, a Fonyódi Rendőrkapitányságra előállították az átlövőt – tudta meg a Bors.

Tomori Zsuzsanna ittasan vezetett Balatonlellén (MTI Fotó: Krizsán Csaba)

A kézilabdázó klubja, a Győri Audi ETO KC elnöke a laptól értesült a három héttel ezelőtti estről, Bartha Csaba ezután szembesítette Tomorit a történtekkel.

A sportoló állítása szerint minimális mennyiségű alkoholt mutattak ki a vérében, nem kapott pénzbírságot, és a jogosítványát sem vették el. A klubvezető hozzátette, belső ügyként kezelik az ügyet, az elnökség később dönt az esetleges szankciókról.

Tomori Zsuzsanna nem kívánt nyilatkozni az ügyben, a rendőrség pedig adatvédelmi okok miatt nem adott információt a folyamatban lévő eljárásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top