TV-sztárok

Hódi Pamela teljesen függetlenné vált Berkitől

Berki volt párja köszöni, nagyon jól megvan a férfi támogatása nélkül is.

Nem csitulnak az indulatok Berki Krisztián és Hódi Pamela között. Bár már jóval több mint fél éve nincs együtt a sztárpár, a mai napig nem állják meg, hogy a médián keresztül üzengessenek egymásnak. Most is így történt: Berki és új szerelme, Mazsi állítólag „beszóltak” Pamelának azzal vádolva az anyukát, hogy az általa promózott ruhamárka nem a saját vállalkozása.

„Krisztián azt mondta, hogy én az arca vagyok ennek a márkának, nem feltételezem, hogy rosszat akart, de tényleg nem állja meg a helyét. Nem gondolom, hogy amit én megpróbálok felépíteni, azt egy ilyen kijelentéssel tönkre kellene tenni. Örülnie kellene annak, hogy mi abszolút helyt állunk Natikával az életben, és semmilyen szinten nem támaszkodunk rá, hozzáteszem, sem anyagilag, sem a mindennapjainkban nem telefonálgatunk neki bármiféle segítségért” – mondta egy válaszvideóban Hódi Pamela.

Válaszom a @medooforyou val kapcsolatban feltett kérdésetekre ! 😘

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

A Berki-drámát leszámítva amúgy egyenesben van Hódi Pamela élete, új szerelmével teljesen egymásra találtak, és kislányát is neki ítélte a bíróság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top