TV-sztárok

Herointúladagolás miatt kórházba került Demi Lovato

Az énekesnő korábban is küzdött drogproblémákkal, az elmúlt hónapban megjelent kislemezén pedig bevallotta, hogy visszaesett.

Valószínűleg herointúladagolás miatt kórházba került Demi Lovato. A 25 éves énekesnőre Los Angeles-i otthonában találtak rá eszméletlenül, a helyszínen ellátták, majd stabil állapotban szállították kórházba.

Szóvivője azt mondta, az énekesnő most már a tudatánál, ébren van a családjával, és mindenkinek köszönik a támogatást, a szeretetet és az imákat.

Lovato éveken keresztül küzdött drogproblémákkal, először 2010-ben volt elvonókúrán. Az utóbbi hetekben attól félt, hogy visszaesik.

A múlt hónapban megjelent Józan (Sober) című dalában arról énekelt, hogy már nem józan többé, nem ez volt a szándéka, és elnézést kér mindenkitől.

Az eset után a rajongók és sztárok is a támogatásukról biztosították az énekesnőt.

Többen úgy vélik, hogy Lovatónak sokat segített a zene abban, hogy megküzdjön a bipoláris zavarával, bulímiájával és függőségével.

(BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top