nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Vasvári Vivien családi örömhírt osztott meg rajongóival

Vasvári Vivien családi örömhírt osztott meg rajongóival

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien boldogságát az Instagram-oldalán osztotta meg.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője mostanában szinte egy percig sem pihen: amellett, hogy a közelmúltban megszervezte kisfia, Edward keresztelőjét, javában szervezi a grandiózus esküvőjét is. A nagy eseményre, ami július 15-én lesz majd a Petőfi téri ortodox templomban, Vivien minden érdeklődőt szeretettel vár. Sőt, még fotózkodni is hajlandó majd velük.

A luxusfeleség most viszont olyan örömhírrel jelentkezett be Instagram-oldalán, ami nem az esküvővel és még csak nem is nemrég született kisfiával kapcsolatos. Vivienék ugyanis ma ünneplik kislányának, a kis Arianának a negyedik születésnapját, amiről anyukája természetesen a közösségi oldalon is megemlékezett. Méghozzá egy cuki fotóval.

Nem tudok elégszer hálát mondani istenkének, hogy egy egészséges-kedves-gyönyörű hercegnővel ajándékozott meg engem. Ma 4 éves lettél, és kívánom, hogy mindig ilyen boldog legyél, és az utadat csakis sikerek kísérjék. Én itt leszek neked, és mindig számíthatsz rám” – írta Vivien a kép mellé.

Megosztás Facebookon