TV-sztárok

VV Lórit közmunkára ítélték garázdaság miatt

Csodó Lóránd, vagyis VV Lóri barátaival két éve keveredett szóváltásba egy másik társasággal, ami aztán verekedéssel zárult.

„Sajnos nem úsztam meg ép bőrrel, ezért engem bevittek a balesetibe, mert felrepedt a szám, és a kezemet is felszakította az egyikük foga, ezért tetanuszt is kaptam” – mesélte a Blikknek VV Lóri, majd hozzátette, miután ellátták, átvitték a kőbányai fogdába, ahol másnap délben kihallgatták.

„Ezután eltelt több mint fél év, azt vártam, hogy esetleg lesz tárgyalás, de semmi sem történt. Aztán kaptam egy levelet, hogy vádlott vagyok, és tárgyalás nélkül elítélnek, jogerősen, fellebbezésnek helye nincs.”

Az egykori villalakó azt mondja, csoportos garázdaság miatt a bíróság kétszáznegyven óra közmunkára ítélte őt, amit máig nem ért, hiszen, mint mondja, csak megvédte magát. VV Lóri egyébként az RTL II csatornáján futó Való Világ széria legutóbb, nyolcadik évadában szerepelt, amit 43 bent töltött nap után feladott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top