TV-sztárok

Így vallott a szerelemről Liptai Claudia

Liptai Claudia múlt héten fogadott örök hűséget Pataki Ádámnak, és ahogy már korábban is mesélte: nem gondolta, hogy rá még egy ilyen szerelem vár ebben az életben.

Liptai Claudia sokszor beszélt a szerelemről, mindig más kontextusban. Összegyűjtöttünk tőle néhány idézetet, ami láttatni engedni, milyen lehet a műsorvezető feleségként.

1. Még Pataki Ádámmal való kapcsolata előtt valott őszintén arról, milyen is őt megszeretni.

„Amikor megtetszik egy férfi, tele vagyok kétségekkel, de ha már benne vagyok egy kapcsolatban, akkor ez nincs. Azt gondolom, hogy aki engem megszeret, annak nincs menekvés.”

2. Azt vallja, Pataki Ádámmal Marci érkezése teljesítette ki a kapcsolatukat.

„Azt vallom, hogy bár a gyerek nem old meg semmilyen problémát, ha a pár harmóniában él, mégiscsak akkor kerül egy kapcsolat a csúcspontjára, oda, ahová egy férfi-női viszonynak érnie kell, amikor közös gyerekük születik.”

3. Úgy érzi, szerelmük más nőknek is erőt adhat.

„A történetem azt mutatja, hogy soha nincs vége semminek, mindig van újabb remény. Annyi negyven feletti nőtársam marad egyedül, de nekik sem kell lehúzni a rolót.”

Liptai Claudia és Pataki Ádám (fotó: Facebook)

4. Ádámmal pedig apró praktikákkal őrzik szerelmük lángját.

„A idő múlásával a romantikus pillanatok sokszor elvesznek a kapcsolatokban, ezért kell újra »első randizni«. Ádámmal gyakran csinálunk olyat, hogy külön indulunk és érkezünk az étterembe.”

5. Mondjuk, a romantika különösen fontos Liptai Claudia életében. Már kislányként is romantikus volt.

„Álmodozó vagyok. Egyedüli gyerekként sok mindent eljátszottam otthon, a szobámban. A randevúkat is. Bekapcsoltam a zenét, megterítettem az asztalt…” 

Story magazin exkluzív beszámolója Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top