TV-sztárok

Fresh Andinak elege van a szingliségből

Fresh Andi elárulta, több mint három év egyedüllét után már azt sem bánná, ha idegesítené valaki.

Fresh Andi a közelmúltban meglepő őszinteséggel beszélt a szingli lét nehézségeiről a Micsoda Nők!-ben. A műsorban úgy mutatták be, hogy „ősszingli”, ő pedig egy percig sem titkolta, hogy már nagyon unja az egyedüllétet: nem dicsőítette a szingliséget, éppen ellenkezőleg.

Rosszul vagyok tőle – fakadt ki Villányi Fresh Andi, majd hozzátette, már nagyon régóta, több mint három és fél éve egyedülálló, amit már nagyon un. –Volt egy érzelmi mélyrepülésem, és úgy gondoltam, amíg saját magamat nem rakom össze, teljesen felesleges belemenni bármilyen kapcsolatba.

Az énekesnő elárulta, most már tudja, mire vágyik, hogy mit szeretne. „Ha jön, jön, ha nem, akkor nyilván el kell fogadni. Ez most nekem egy melós korszak, elfogadás, elengedés, megértés, reménykedés, de nem görcsösen. Úgyis jönni fog.” Fresh Andi beszélt arról is, hogy bár nem keresi görcsösen a párját, nagyon szeretne már megállapodni.

A barátnőim száz százaléka férjes, gyerekes családanya, nem könnyű összehozni egy random találkozót. Tudjátok, a legeslegborzasztóbb érzés az, amikor nagyon szépen süt kint a nap, vagy esik a hó, munkaszüneti nap van vagy hosszú hétvége, és otthon vagyok egyedül. És mennék, de nincs kivel” – mondta szomorúan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top