TV-sztárok

Saját videójában büntetik meg szabálytalan parkolásért Ördög Nórát

A videóblogger-vonaton nincsen fék. Ördög Nóra publikálta a veszekedését a parkolóőrökkel.

Ördög Nóra és férje pár hónapja már lovagolja a vlogger-lázat, és tagadhatatlan, hogy összeszedtek egy stabil rajongótábort az utazós videóiknak. Most azonban egy olyan kisfilm került fel a csatornájukra, ami láttán csak vakarni tudjuk a fejünket.

Nánási Pál, Ördög Nóra és a gyerekek még februárban töltöttek pár napot Portugáliában, ahol meglátogatták a Quinta Da Regaleira vadregényes palotáját. A közel negyedórás videó nagyrészt szelfizésből áll, illetve Nóri idegenvezetéséből az ódón falak közt.

Ám mikor visszaérnek az autóhoz megdöbbenve tapasztalják, hogy helyszíni bírságot kaptak tilosban parkolásért. Órdög Nóra eléggé felháborodik az eljáráson, szerinte nincs tiltó tábla, amit észre kellett volna venniük. A műsorvezető nem tud a rendőrök lelkére beszélni, úgyhogy durván flegma stílusra vált, és elkezdi siettetni a papírmunkát, hiszen ő nyaral.

És hogy mekkora összegből lett akkora balhé, hogy még a vlogba is bekerült? Nánási Pál magyarázza el a megszeppent gyerekeknek: „Annyit fogunk fizetni, mintha vettünk volna Barbie babát, meg Lego nindzsát. Harminc eurót.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top