TV-sztárok

Így fest Rogán Cecília Mádai Vivien ruhájában

Azt mondják, az egyik legkellemetlenebb divatbaki, amikor két ember ugyanolyan ruhában megy egyazon rendezvényre. Rogán Cecília esete vajon kellemetlenebb, vagy nem is ciki?

Ezt a rövid kis történetet most nem időrendben mondjuk el, hanem rögtön a közepébe vágunk., Rogán Cecília és Sarka Kata tegnap este együtt mentek a Joy Social Media Award gálájára, és még az outfitjüket is összehangolták. Mindketten remekül mutattak a ruhájukban, de ameddig az egyikük rengeteg bókot kapott, a másikra csak megjegyzéseket tettek. 

Rogán Cecília és Sarka Kata a Joy Social Media Award (SMA)  gáláján

Hogy miért? Elsősorban azért, mert túlságosan rövidnek ítélték a kommentelők, másodsorban túl kihívónak a dekoltázst, meg a kibuggyanó kebleket, és aztán pedig egyenesen cikinek az egészet úgy, ahogy van, mivel ugyanezt a Maison Marquise ruhát viselte nem is olyan régen Mádai Vivien, akit akkor agyondicsértek a választásáért. 

A Playboy Man of the Year 2018-as díjazottai: Nánási Pál, Scherer Péter, Mádai Vivien, Vámos Márton, Nessaj és Horváth Tamás

„A ruhaválasztást a kisfiamra, Zénóra bízom” mesélte akkor, és közben zavarba is jött a Palyboy gálán a sok bóktól. 

Azt nem tudjuk, ki választotta Rogán Cecília ruháját erre az alkalomra, de nem volt elég figyelmes. Szerencsétlenül jött ki, hogy alig két hónapja egy nagyon hasonló rendezvényen gyakorlatilag főszerepet kapott Mádai Vivien, és külön cikkek is születtek a ruhájáról. A műsorvezetőt megkérdeztük, hogy mit gondol, de ő csak mosolygott, pláne amikor hozzátettük: más országban már kinek áll jobban versenyt rendeznének ebből.

„Szerintem nem ciki, megesik, és ez egy nagyon szép darab. De igen, többen kérdezték, láttam-e, hogy egyforma ruhánk van, és engem ez miért zavarna?”

Lemondunk arról, hogy ikertornyos szavazást indítsunk, vagy hogy azt eldöntsük, ciki-e a helyzet, pláne, ha az egyik érintett már lezárta ezt a témát. Egyszerűen csak megmutatjuk, hogy mennyire hasonlóan képzelték el a hajviselettől a cipőválasztásig ezt a szettet. 

Egyforma ruhában két hónap különbséggel: íme Rogán Cecília és Mádai Vivien

Rogán Cecíilia és Mádai Vivien egyforma ruhában, de még a hajuk és a cipőjük is nagyon hasonlít

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top