nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Hódi Pamela végre a szerelméről is posztolt

Hódi Pamela végre a szerelméről is posztolt

Hódi Pamela már hónapok óta kapcsolatban él, és a képek alapján úgy tűnik, nagyon jól megvannak jelenlegi párjával. Most éppen Barcelonában vakációznak, ahonnan egy képet is megosztott szerelméről.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hódi Pamela és Berki Krisztián jelenleg perben állnak, de látszólag már semmi közük nincs egymáshoz. Berki a hírek szerint még idén elveszi Mazsit, de Pamelának sincs miért szomorkodnia, hiszen boldog az új párjával. Videón már láthattuk Tóth Bencét korábban, képet azonban még nem posztolt róla. Most éppen Barcelonában nyaralnak, ahonnan megérkezett az első fotó.

Hódi Pamela csupán annyit írt a fotóhoz:

Megszomjazott szerintem

Illetve tudatta a rajongókkal, hogy jelenleg Barcelonában múlatja az időt. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon