TV-sztárok

Felmentették Oszter Sándort

Örömmel fogadta a hírt, de még nem szabadul hírhedt vesztegetési ügyétől Oszter Sándor.

Másfél év bírósági szunyókálás után tegnap felmentették Oszter Sándort a vesztegetés vádja alól. A színész ötödrangú vádlott volt egy hivatalosan befolyással üzérkedésnek minősülő perben.

Oszter Sándor | Fotó: Komka Péter, MTI

Oszter az utolsó tárgyalásra is tartogatott egy kis műsort, többször vitába szállt a bíróval, amíg az az ítéletet indokolta. A tárgyalás berekesztése után feldúltan, de elégedetten állt a sajtó rendelkezésére. „Engem ebbe az egészbe belekevertek, meghurcoltak, örökre bélyeg lesz ez rajtam. Ide járok másfél éve! Ki fizeti ezt ki nekem? Ki fizeti ki azt a három hetet, amit forgattam? Huszonötmillióról szólt a szerződésem abban a filmben, ami végül nem készült el. De úgy tűnik, ez volt életem legjobb színháza” – mondta Oszter Sándor, aki legutóbb szöveget tanult a tárgyalóteremben.

A színész és családja hétvégén megünneplik a felmentést, de a per még egyáltalán nem zárult le. Az ügyészség ugyanis súlyosbításért fellebbezett, és ismét letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra, írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top