TV-sztárok

Dancs Annamari: „Hagyjanak békén Kerényiék!”

Elképesztő kitaláció, vagy megtörtént mindaz, amiket a színházi berkekben már egy ideje pletykálnak? Dancs Annamari tiszta vizet önt a pohárba.

Magától nem hozakodott volna elő Dancs Annamari azzal, mi történt az elmúlt időszakban a magánéletében. Viszont színházi berkekben jó ideje beszédtéma a válása, és a pletykák elmérgesedett kapcsolatról szólnak, még azt is hallani lehetett, hogy Kerényi Miklós Máté feljelentette a feleségét, amiért a gyereküket Erdélybe, az anyai nagyszülőkhöz vitte. A BEST magazinnak most a színésznő mesélt. 

„Nem akarok úgy élni, hogy az az ember, aki elhagyott minket, jelen legyen a mindennapjainkban. Új életet kezdtem, amit szeretnék végre nyugodtan élni. Amikor a fiunk, Ádámka négy hónapos volt, Máté úgy döntött, máshol keresi a boldogságot, azt mondta, nem így képzelte el a családi életet.”

Dancs Annamari és kisfia, Ádám fotó: Facebook

Végül tavaly decemberben Dancs Annamari és nem Kiskeró indította el a bontópert, ami még nem zárult le, de addig is igyekezett jó viszonyban maradni a férjével a gyerekük érdekében. 

„Máté minden jóindulatommal és jóhiszeműségemmel visszaél.”

A magzinnak elmesélte, hogyan zajlott a különválás, miket ígért neki a férje, akiben a történek ellenére is bízott. 

„A válási procedúra kezdetével sajnos egyre rosszabb lett a viszony Mátéval, és rájöttem, hogy a gyereknek ígért lakás megvásárlását feltételekhez kötik. Gyakorlatilag megzsaroltak”  folytatta a Budapesti Operettsznház színésznője, aki végül költözni kényszerült, de nem esett kétségbe. Most negyven négyzetméteren él a kisfiával. Egyedülálló anyaként megállja a helyét, nem fél a kihívásoktól, és úgy érzi, hogy azt is el kell mondania: számíthat Mátéra, amikor próbája vagy előadása van, olyankor vigyáz a gyerekükre. 

Bár ennek alapján a kapcsolat működőképesnek tűnik, mint kiderült: a feljelentéssel kapcsolatos pletykák igazak. Ennek részleteiről Dancs Annamari csak a Bestnek mesélt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top