TV-sztárok

Visszatér a Barátok köztbe Ábrahám Edit

Mintha mi sem történt volna: Ábrahám Edit karaktere újra jön, és rendesen felforgatja a dolgokat.

Berényi Claudia újra színre lép, és nem lett kedvesebb, mióta nem láttuk. Ábrahám Editet visszahívta a leghosszabban futó magyar szappanopera, a színésznő pedig örömmel vállalta a felkérést.

„Mintha a családomhoz jöttem volna. Van egy mondás, amely szerint egyetlen biztos dolog van az életben, és az a változás. Itt is történtek változások, mások vannak a sminkben, a fodrászatban, de az én életemben is sok minden változott az elmúlt években. De ez így jó, és éppen ezért volt jó visszajönni, bár az furcsa, hogy az eredeti szereplők közül összesen már csak négyen maradtak” – mondta a színésznő a Blikknek.

Ábrahám Edit több mint öt éve hagyta el a Barátok köztöt, melyben tizenhat évig folyamatosan játszott. Ez alkalommal azonban nem marad sokáig. „Egyelőre időszakosan tértem vissza, de be kell vallanom, azt is el tudnám képzelni, hogy sűrűbben feltűnjek a Barátok köztben” – mondta Ábrahám Edit, aki vendégszereplésével kész megkavarni a karakterek életét.

A távozása óta csak a TV2 képernyőjén, a Nagy Duettben láthattuk Ábrahám Editet: a két évvel ezelőtti szériában Vastag Csabával a legjobb hat közé sikerült eljutniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top