TV-sztárok

Megszületett Földes Eszter és Lovasi András gyereke, szép nevet kapott

Boldogan jelentette be Lovasi András, hogy ismét apuka lett. Földes Eszter és a kicsi jól vannak, maga a poszt pedig nagyon aranyosra sikerült.

Földes Eszter terhességéről nagyon keveset lehetett tudni, mert a színésznő nagyon intim élethelyzetnek gondolta az elmúlt hónapokat.

Földes Eszter és Lovasi András a bababoltban (fotó: Facebook)

Viszont azt is megértette, mennyire szeretik őt a rajongói, ezért egyet már korábban megígért: 

Megígérem nektek, hogy ha már élesedik a helyzet, és már egymás szemébe néztünk a gyermekemmel, akkor ti is többet fogtok majd tudni. Addig nem babonából, de úgy vagyunk vele, hogy nem beszélünk erről, mert szerintem ez egy nagyon intim időszak az emberek életében. És meg is akarom így tartani, de jól vagyok, boldog vagyok, és minden szuper.

Éppen ezért Földes Eszter és Lovasi András gyerekéről nem lehetett tudni, mikorra várják, fiú-e vagy kislány, bár az apás szülésről annyit elárult: ha éppen koncertezik az apuka, akkor nem, de különben ő szertné, ha a párja mellette lenne. 

Földes Eszter ezzel a képpel köszönte meg május végén a rajongók törődését (fotó: Facebook)

Most, a büszke apuka a saját oldalán tette közzé az örömhírt: megszületett a pici, akinek aranyos nevet választottak. 

Gólyahír! Tegnap este megszületett kisfiúnk Lovasi Álmos Fülöp. Mindenki jól van. Végtelenül boldogok vagyunk… És köszönjük azt a rengeteg szeretetet, érdeklődést, amit kaptunk Tőletek ezalatt a 9 hónap alatt!

Bejelentésünket szabadon használhatja minden orgánum. De e bejelentésen kívül a családi életünk védelme és nyugalma érdekében, nem óhajtunk egyéb információt megosztani a nyilvànossággal.
Köszönjük: Eszter&András

Éppen ugyanilyen közleményben tudatták az örömhírt annak idején, de a rajongók akkor is éppen ugyanolyan megértőek voltak, mint most. Egyszerűen csak gratuláltak, ezért pedig a színésznő és a zenész is nagyon hálásak voltak. 

Ritka: közös képen Földes Eszter és Lovasi András

Földes Eszter és Lovasi András bejeltése nagy meglepetés volt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top