TV-sztárok

Mága Zoltán lánya, Jennifer amerikai karrierje is beindult

Szigorú napirend szerint él Mága Jennifer, akinek végül kifizetődött a rengeteg munka. Mága Zoltán lányának énekesi kvalitásaira már az amerikaiak is kíváncsiak.

Mága Zoltán világhírű hegedűművész, aki a zene szeretetét átadta a lányának. A most 22 éves Jennifer kiskorától megszokta a szigorú napirendet, azt sem bánja, ha a szórakozás nem fér bele az életébe. Legutóbb ugyanis a zeneipar egyik legnagyobb szaktekintélye – Andrea Bocelli, Céline Dion és Mariah Carey producere –, a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster figyelt fel Mága Jenniferre

„Mindig nagy megtiszteltetés, amikor egy ifjú tehetség karrierjének indulásában részt vehetek. (…) Jennifer első lemeze fényes bizonyíték lesz arra, milyen kvalitásokkal rendelkezik az ifjú művésznő”– nyilatkozta Foster. 

A Story magazinnak Jennifer arról beszélt, hogy nagyon szeretne majd az Egyesült Államokban dolgozni, bár a közeljövőben még nem tervezi a költözést. Arra a felkérésre viszont nem tudott nemet mondani, amit nemrég kapott. A Til Tomorrow című dala az egyik legnagyobb kinti közszolgálati csatornán nagy sikerrel debütált, és a bemutatás után néhány nappal Magyarországra érkezett Remko Peters hollywoodi producer.

Ő egy amerikai lemezszerződés részleteiről egyeztetett az énekesnővel, és az előzetes tervek alapján Jennifer karrierjét egy komplett csapat felügyelné, akik között van Jaymes Foster, aki Michael Bubléval és Céline Dionnal dolgozott együtt. A stúdiómunka mellett többállomásos amerikai turnéra is felkérést kapott. 

Nem csoda, ha Jennifer most szigorúan tartja magát a napi rutinhoz. „Reggel hatkor kezdődik a nap, majd estig meg sem állunk.(…) Megkeresnek fiúk, ám most a karrierem sokkal fontosabb, mint a fiúzás.”

Mága Jennifer (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top