TV-sztárok

Győzike Ricky Martin előzenekara szeretne lenni

Győzike nagyon komoly Ricky Martin-rajongó, de a csodálaton túl dolgozni is szeretne a világsztárral.

Gáspár Győző már most nagyon várja Ricky Martin szeptemberi budapesti buliját. Győzike nem is rejti véka alá, hogy kb. úgy rajong az énekesért, ahogy a tinilányok szoktak a fiúbandákért. „A rajongás mellett állíthatom, nagyon jól is ismerem; mindig tudom, hogy éppen milyen cipői vannak, milyen ruhákat hord, mit szeret. Ha valakivel vitába kerülök, mindig azt mondom neki, ne szövegelj nekem, nem vagy te Ricky Martin” – árulta el a showman a Blikknek.

Gáspár Győző

Győzike megadná az alaphangulatot Ricky Martin koncertje előtt

Az arénás Ricky Martin-buli remek lehetőséget adna Győzőnek a nagy találkozásra, pláne ha ő is színpadra állhatna aznap. „Beszéltem a koncertszervezővel, azt mondta, nagy meglepetésekre számíthatunk. Korábban fellépett a Romantic Enrique Iglesias előtt, fantasztikus lenne, ha most Ricky előtt is felléphetnénk” – mondta vágyakozva az énekes.

Úgy tűnik, hiába vonulna vissza a showbiznisztől Gáspár Győző, Ricky Martinért még ezt is hajlandó lenne elnapolni. Reméljük, összejön a nagy terv!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top