nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
ÉNB Alexában él tovább 26 évvel idősebb párjának az exe

ÉNB Alexában él tovább 26 évvel idősebb párjának az exe

ÉNB, azaz Koholák Alexa egy ötgyermekes, 26 évvel idősebb férfi oldalán találta meg a boldogságot. Az eleinte mester és tanítványa viszonyból hamar szerelem lett.
NLCafé
f Ajánlom

Mint ahogy azt megírtuk, Koholák Alexandra és volt párja, Bence egy ideje már nincs együtt – ezzel egyidejűleg az is kiderült, hogy az énekesi babérokra törő Szandra egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Gyakori fejfájása miatt fordult spirituális gyógyítóhoz, akivel először mester és tanítvány viszony volt köztük, majd ez átalakult szerelemmé. ÉNB Alexa a Story magazinnak mesélt az új kapcsolatról. 

„Egy úgynevezett spirituális szertartás után teljesen megszűntek a fájdalmaim” – kezdte a lapnak az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, aki azt is elmondta, hogy a kapcsolatuk kezdete után hamar összeköltöztek, és párja öt fiát is gyorsan megismerte.

Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. (…) Balázs fiaival is nagyon jól kijövök, az sem okoz problémát, hogy korban közelebb állok hozzájuk

– folytatta Szandra, aki egy szomorú történetet is megosztott az olvasókkal. „Nemcsak külsőleg, de belsőleg is nagyon hasonlítok Balázs volt feleségére, Andira, akinek a lelke bennem él tovább” – árulta el Alexa, hiszen a szerelme exe elvesztette a feleségét.

Megosztás Facebookon