TV-sztárok

Vége a titoknak: az első kép Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről

Az elmúlt napokban rengeteg pletyka jelent meg Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjével kapcsolatban. Most végre megjelentek a részletek és az első fotók.

Liptai Claudia és Pataki Ádám múlt héten csütörtökön az anyakönyvvezető előtt fogadott örök hűséget, és ahogy ezt, úgy a lagzit is a legnagyobb titokban tartották meg két nappal később. Minderről a vendégeken kívül csakis a Story magazin munkatársai tudtak, és a legfrissebb számukban Liptai és Pataki esküvőjének részletei mellett rengeteg képet is közöltek. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám első esküvői fotóját a Story címlapján már láthatjuk:

Liptai Claudia menyasszonyi ruhájára sokan kíváncsiak voltak, most már tudjuk, hogyan festett a talpig fehér, neki tervezett dresszben. Bár az első fotó, helyesebben fotók nem sokat árulnak el, de láthatjuk, milyen szép volt Gesztesi Panka, és hogy Claudia milyen boldog Pataki Ádámmal. A nagy nap pedig éppen úgy sikerült, ahogyan a pár tervezte, és egészen mostanáig titokban tudták tartani az összes részletet. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám címlapfotója itt van nagyban: 

A Storyban pedig látható, miben állt az anyakönyvvezető elé a műsorvezető, és kik voltak jelen a nagy napon. 

A Story magazin exkluzív beszámolója Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top