TV-sztárok

Döbbenet: Pintér Tibor megcsalta feleségét

Beszélgetős műsorban vallott hűtlenségéről Pintér Tibor; vallomásával egész pontosan nulla embert lepett meg.

Két éve vált el második feleségétől Pintér Tibor, a nemzet lovas színésze. A szőke macsó tizennégy évig volt együtt Nyíri Beával, kapcsolatukból egy kisfiú is született. Pintér akkor úgy nyilatkozott, nagyon megviselte a szakítás. „Megegyeztünk abban, hogy jobb egy minőségi válás és az azt követő minőségi életforma, mint egy kapcsolati kényszerben töltött házasság” – fogalmazott a Best magazinnak a színész.

Ám a Micsoda nők! friss adásában maga Pintér vallotta be, hogy megcsalta kisfia édesanyját, és egyáltalán nem jött ki jól a dologból. „A legnagyobb szerelmi drámám, ha így szabad mondanom, három évvel ezelőtt ebből fakadt. Beleszerettem a saját kis növendékembe. Nem fogok nevet mondani. Marha nagy szerelem volt, de neki is volt párja, és nekem is volt feleségem. Abban bíztam, hogy ez jó lesz, aztán, amikor kiderült, akkor a kislány megijedt, és nem jött velem. Két szék között a pad alá estem” – mondta Tenya.

Innen már nem volt visszaút, Pintér házassága menthetetlen volt. „Negyvenévesen még megadhatjuk magunknak az esélyt arra, hogy új társat találjunk. Persze nem lesz könnyű, mert ebben a korban megvannak a rigolyáink, a saját komfortzónánk, amibe nehéz új embert beengedni” – mondta akkor a válásról. Persze azóta tudjuk, a szőke hercegnek fehér lovon azért sikerült beengednie néhány lányt a komfortzónájába: Pintér 23 éves szerelmével például együtt tanult az érettségire is. Megható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top