nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Balsai Móni rendőrként tér vissza a filmvászonra

Balsai Móni rendőrként tér vissza a filmvászonra

Balsai Móni visszatér a mozikba: új filmjében különleges szerepet kapott, partnere pedig nem más, mint A mi kis falunk közkedvelt színésze, Schmied Zoltán.
NLCafé
f Ajánlom

Balsai Mónit – túlzás nélkül – minden szerepében szerettük: A Liza, a Rókatündér az egyik kedvencünk, de imádjuk az alakításait a Válótársakban és a Terápiában is, valamint a színházi előadásokban megformált karakterei is kivétel nélkül szuperek. Éppen ezért nagyon várjuk a legújabb filmjét, amelyben egy rendőrnőt játszik, a párja pedig A mi kis falunk kedvenc papja, Schmied Zoltán lesz. 

Balsai Móni az X – A rendszerből törölve című film forgatásán. Fotó: PinterLeo

Egy keveset a filmről: 

Éva (Balsai Móni) nagyszerű rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik. Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve. Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg, és a mániáival küzd. Ekkor felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) meglátja kolléganője különleges tehetségét, és meglátja benne a nőt is… Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába. A szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozat gyökerei a régmúltba nyúlnak, és nagyon nagy hatalmú emberekhez vezetnek…

Megosztás Facebookon