nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Az ATV leigazolta Jakupcsek Gabriellát

Az ATV leigazolta Jakupcsek Gabriellát

Véget értek a tárgyalások, megegyezés született Jakupcsek Gabriella ATV-s műsoráról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Eldőlt: Jakupcsek Gabriella valóban az ATV-n tér vissza a televíziózáshoz. Az évekkel ezelőtt az MTVA-ból botrányos körülmények között kirúgott Jakupcsek hosszabb alkotói szabadságon volt, de már szeretne ismét kamera elé állni. A Blikk információi szerint az őszi szezonban indul új műsora, jelenleg még férfi műsorvezetőtársát castingolják.

Fotó: Facebook/Jakupcsek Gabriella

„A főbb kérdésekben megállapodtunk, a célunk a hosszú távú közös munka. Komolyan számolunk Jakupcsek Gabriellával – erősítette meg a csatorna igazgatója. Úgy tudni, a könnyed beszélgetős műsort az esti főműsoridőben sugároznák felvételről.

Jakupcsek mellé az ATV többek közt Sváby Andrást vagy Bochkor Gábort tudja elképzelni, de egyelőre csak Jakupcsek szerepét erősítették meg. A műsor előkészületei viszont már gőzerővel zajlanak: összeállt a stáb, és készül a díszlet az őszi kezdésre.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon