TV-sztárok

A bíróságon tanul szöveget Oszter Sándor

A színész vélhetően már nagyon unja a tárgyalást, de Oszter megpróbálja hasznosan felhasználni az ott töltött időt.

Sajnos lassan elfogynak a színész bírósági tárgyalásáról a hírek, ugyanis csütörtökön várhatóan ítéletet hirdetnek a másfél éve folyó vesztegetési ügyben – igaz, csak első fokon. Pedig ez a tárgyalás mindig adott témát: elég csak arra gondolni, hogy Oszter Sándor saját védőbeszédét is átaludta.

Oszter Sándornak nem áll jól a szénája a bíróságon

A színész unalma új magasságokat ért el a keddi tárgyalási napon, mikor a Blikk szerint végig egy vastag szövegkönyvet olvasgatott. Persze könnyen lehet, hogy csak azért vitte, hogy ne aludjon el ismét. Mindenesetre most magánál volt, mikor a bíró megkérdezte, nyilatkozik-e az utolsó szó jogán.

„Semmiben nem érzem magam felelősnek, nem vagyok bűnös. Mindenben egyetértek az ügyvédemmel. Amivel vádolnak, az egyszerűen nem igaz” – vetette oda tömören Oszter Sándor.

Osztert és társait többmilliós vesztegetéssel gyanúsítják az ügyben, a színészre pedig letöltendő börtöntüntetést kért az ügyészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top