TV-sztárok

Voksán Virág gyereket vár, az ötödik hónapban jár

Voksán Virág és párja januárban kezdett próbálkozni, és szerencsére azonnal megfogant a babájuk, így már az ötödik hónapban jár! A DJ elmondta, hogy milyen nemű gyermeket szeretnének leginkább, és hogy párja bent lesz-e a szülőszobán.

Voksán Virág anya lesz, és ezt a Fem3Cafe nézőivel osztotta meg először. Virágot 2017 decemberében jegyezte el a párja, bár az esküvőre eddig nem került sor. A DJ azt mondta a reggeli műsorban, hogy tervezett baba volt, januárban ráálltak a projektre, és szinte egyből össze is jött. Az egykori playmate az ötödik hónapban járt, és mesélt is egy kicsit a terhességéről. 

„Az első három hónap nagyon kritikus volt. (…) Szörnyű rosszullétek kínoztak, volt, hogy fel sem tudtam kelni az ágyból. Az állandó émelygés, rosszullét megvolt, előfordult, hogy a páromnak az ágyba kellett hoznia a reggelit. (…) A párom nagyon várta a babát, és ő is örült, hogy ilyen hamar összejött” – mondta Voksán Virág, aki azt is elárulta, hogy a szerelme hogy tudta meg.

SMS-ben írtam neki, hogy felkeltem, de megvárlak a teszt megcsinálásával. Ekkor én már tudtam, hogy terhes vagyok, de amikor hazajött, akkor látta meg az ajándékdobozt, amibe beletettem

– folytatta a DJ, és azt is elmondta, hogy egyelőre nem tudják a baba nevét, hiszen eddig nem mutatta magát a kicsi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top