TV-sztárok

Kis híján kilőtte barátja szemét Laci betyár

Laci betyár, azaz Szíjártó László ellen nyomozás indult, miután egy puskából véletlenül leadott lövéssel súlyosan megsebesítette barátját.

A magyar mulatós szcénában Laci betyár néven befutott Szíjártó László épp egy vidéki haknira tartott, mikor megtörtént a borzasztó baleset. A férfi barátja és kollégája csak a szerencsének köszönheti, hogy nem vesztette el a fél szemét, de az arcán hónapokkal az eset után is nagy fekete folt éktelenkedik – a puskapor maradványa.

„Nagyméretű román pásztorkabát volt rajtam a kocsiban, alatta volt a rövid csövű puska. Húztam egyet a szűröm ujjrészén, hogy rövidebb legyen. Ekkor sült el a betöltött puska a barátom arcától harminc centire. Az ájulás környékezett, amikor megláttam, mi történt” – meséli Laci betyár a baleset körülményeit.

A puska nem volt golyóval betöltve, a meglőtt férfi ezért maradhatott életben. Arra Szíjártó nem tért ki, miért így szállították a lőfegyvert. Mindenesetre a rendőrség felmentette, miután hivatalból eljárást indítottak ellene, számol be a Bors.

„Nagyon korrektek voltak velem a rendőrök, látták, milyen sokkos állapotban vagyok, nem vittek be. A fegyvert viszont elvitték, de amikor megállapították, hogy munkahelyi baleset történt, később visszakaptam. A műsort aznap megtartottam, de azóta már nem lövöldözök, soha többé nem használom a puskát” – ígérte Laci betyár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top