TV-sztárok

Hosszú Katinka kivirult, társai imádják

Úszótársai szerint teljesen megváltozott Hosszú Katinka, amióta különváltak Shane Tusuppal, rá sem lehet ismerni az olimpia bajnokra.

Sztárallűrök nélkül, kedvesen, mosolygósan viselkedik Hosszú Katinka azóta, hogy különváltak edző-férjével, Shane Tusuppal. Katinka színeváltozása feltűnt az úszótársaknak is, akik szerint mintha kicseréltek volna a há­romszoros olimpiai bajnok úszót.

Hétvégén, a franciaországi Canet-en-Roussillonban rendezett Mare Nostrum úszóverseny-sorozat első állomásán mindenkihez volt egy-két kedves szava, ami egyáltalán nem volt jellemző Katinkára, míg Shane-nel járt versenyekre.

 

Canet 🌞🌞🌞 #IronLady #hwapo #marenostrum

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Jún 8., 2018, időpont: 2:08 (PDT időzóna szerint)

„Meglepett minket, milyen aranyos. Bár a decemberi rövid pályás Eb-n is kedves volt, ahová szintén Shane nélkül érkezett. Nyoma sem volt már a tőle megszokott szükségtelen sztárallűröknek, öncélú mutogatásnak, arrogáns viselkedésnek. De tudtuk, az nem ő, csak Tusup a ki­magasló eredmények mellett ezt is kiváltotta belőle. A társak sem neheztelnek rá, sőt örülnek, hogy visszakapták a barátnőjüket” – mondta egy Franciaországban tartózkodó edző a Borsnak.

A Mare Nostrum-sorozat jövő hét közepén Barcelonában folytatódik, majd a hétvégén Monacóban zárul. Hosszú Katinka a további két állomáson is rajthoz áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top