TV-sztárok

Hódi Pamelának az elmúlt öt év kidobott idő

Hódi Pamela mesélt arról, miért érzi úgy, hogy öt év ment el az életéből egy olyan párkapcsolat miatt, ami nem volt mindig boldog.

Hódi Pamela és Berki Krisztián fél éve szakítottak, de azóta sok dolog történt. A modell most éppen beperelte exét a lányuk, Nati miatt, hiszen nem tudnak megegyezni a gyermekelhelyezésről. Berki Krisztián azóta boldog párkapcsolatban él, és egy ideje már Hódi Pamela is újra szerelmes, de a lányuk örökre összeköti őket. Pami elárulta, ha minden rendben lett volna közte és előző párja között, akkor nem döntött volna úgy, hogy kilép a kapcsolatból, hiszen egyáltalán nem volt célja az, hogy egyedülállóként éljen tovább…

„Igazából bennem az volt, hogy nem akartam feltétlenül szingli lenni. Nem vágytam az egyedüllétre, az egyedülálló anyaságra. Ha jó lett volna a kapcsolatom, én benne maradtam volna. (…) Tudok társként kiállni a párom mellett, de most annyira élvezem a jelenlegi helyzetemet, hogy nem változtatnék. (…) Most 29 éves vagyok… 5 év elment az életemből egy olyan kapcsolatra, ami nem feltétlenül volt boldog” – emlékezett vissza Hódi Pamela, aki azt is elárulta, hogy végre megtalálta önmagát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top