TV-sztárok

Együtt áll színpadra Ördög Nóra és Tatár Csilla – két nap, és eldől, ki nyeri a JOY-díjakat

A JOY magazin újra keresi a hazai közösségi média legmeghatározóbb véleményvezéreit. A Social Media Award kampány során az olvasók kilenc kategória jelöltjeire szavazhatnak: a fitnesz-, beauty- és fashionbloggerek mellett idén a legnépszerűbb kiskedvencek, édesanyák, szerelmespárok, underground és gasztro influencerek is helyet kaptak a jelöltek között.

A JOY magazin második alkalommal díjazza a közösségi média legnépszerűbb és leginspirálóbb szereplőit. Az olvasók közel két hónapon keresztül, kilenc kategóriában adhatták le a szavazatukat a kedvenc véleményvezérükre. A JOY Social Media Award jelöltek teljes listáját elnézve biztosan lesz olyan kategória, ahol szoros lesz a verseny.

#ANYAVAGYOK: Ördög Nóra Tatár Csilla ellen

Nehéz lenne előre megmondani, kire szavaznak végül a legtöbben, hiszen Ördög Nóra, Tatár Csilla és Mádai Vivien is sok követőt tudhat magáénak a közösségi oldalakon, nem beszélve Dobó Ágiról és Görög Zitáról. 

Megnézem
Összes kép (5)

#SZERELMESVAGYOK: Csobot Adélék Rubint Rékáékkal versenyeznek

Tavaly Csobot Adél és Istenes Bence nyert ugyanebben a kategóriában, rubint Réka pedig akkor a fittvagyok győzteseként távozott az estéről. Most viszont Schobrt Norbival együtt  versenyeznek a #szerelmesvagyok egyik nagy esélyesei, de az biztos: itt is nehéz megmondani, kinek ítélik meg az olvasók a díjat. 

Megnézem
Összes kép (5)

#FITTVAGYOK: Rubint Rella már nem csak Rékát kíséri a rendezvényre

Rubint Rékát tavaly az unokahúga, rubint Rella kísérte el a díjátadóra, idén viszont már Rella is jelölt. A Miss Balaton szépségverseny egyik felkészítőjeként is hallhattunk róla mostanában, és egyre többen követik a közösségi oldalakon, de meglátjuk, hányadik helyre elég ez. Ugyanebben a kategóriában indul Debreczeni Zita unokatestvére, Dóri is, akinek szintán egyre többen ismerik a nevét. 

Megnézem
Összes kép (5)

#GASZTROFANVAGYOK: Havas Dóra és Fördős Zé riválisok lettek

Olyan gasztro influencerekre lehet voksolni, mint Wossala Rozina, Marton Adri, és Sass Dani. Valamint az egykori szerelmesek, Havas Dóra és Fördős Zé is ugyanebben a kategóriában vannak. 

Megnézem
Összes kép (5)

#UNDERGROUNDVAGYOK: ismét versenyben a már nem is annyira szakállas modell

Cinthya Dictator az egyetlen nő ebben a kategóriában, mellette Bársony Bence, Lotfi Begi, Teo Believes és a szakállas modellként elhíresült Peleskey Bence neve szerepel. Ez utóbbi már második alkalommal jelölt. 

Megnézem
Összes kép (5)

#MINDIGOTTVAGYOK: Zimány Linda az egyik esélyes

Megnézem
Összes kép (5)

#BEAUTYFANVAGYOK

Megnézem
Összes kép (5)

#FASHIONFANVAGYOK: Dukai Regina, Iszak Eszti egy kategóriában indul

Megnézem
Összes kép (5)

A JOY magazin Social Media Award kampányában idén először a kiskedvencek is helyet kaptak: Kevin kutya, Demény vizsla, Disco Discovers, Berki Jack és Bella kutya is várja az állatbarátok szavazatait a #ALLATIVAGYOK kategóriában. A magazin ezzel is szeretné kifejezni az állatok szeretete és védelme melletti elkötelezettségét.   

Az olvasók néhány visszatérő kategória mellett sok újat is találnak,  továbbá idén már a magazin szerkesztősége egy JOY-különdíjat is átad. A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire az olvasók az alábbi oldalon június 12-ig szavazhatnak: https://www.joy.hu/sma/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top