TV-sztárok

Luxus Vivien megtiltotta pasijának, hogy más nővel fotózkodjon

"Nem vagyok féltékeny típus, de..." magyarázza Vasvári Vivien, miért nem szerepelhet közös fotón más nővel élete párja.

Vasvári Vivien még össze sem házasodott gyermekei apjával, máris nagyon komoly szabályok vonatkoznak a szelfikészítésre a luxusháztartásban. Nem véletlenül: Vivien távollétében Fecsó fotózkodni mert egy másik nővel, ez pedig megengedhetetlen. Átadjuk a szót a luxusfeleségnek.

“Elment egy borfesztiválra és felkerült egy kép az Instagramra róla és egy idegen nőről. Mérges lettem, mert ha egy lesifotós készíti, máris kész az álhír! Úgyhogy megbeszéltük Fecsóval, kerüljük az ilyen helyzeteket, mert rengetegen irigyek ránk, sokan akarják tönkretenni a kapcsolatunkat” – magyarázta a fiatal asszony a Blikknek.

Vasvári Vivien és Fecsó

A Luxusfeleségek végén amúgy a hűtlenségről is beszélt Vasvári Vivi. “Nem vagyok féltékeny típus, de megkövetelem a hűséget. Tisztában vagyok az értékeimmel, ha kiderülne, hogy Fecsó megcsal, a közös gyermekünk ellenére is elhagynám” – árulta el Luxus Vivi, aki pár hete szülte meg második gyermekét.

Szóval így állunk. Ha ön nő és közös képet szeretne Fecsóval, gondoljon bele: lehet, hogy ez egy kapcsolat végét jelentheti! Ezt pedig ön sem akarhatja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top