nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Luxus Vivien megtiltotta pasijának, hogy más nővel fotózkodjon

Luxus Vivien megtiltotta pasijának, hogy más nővel fotózkodjon

"Nem vagyok féltékeny típus, de..." magyarázza Vasvári Vivien, miért nem szerepelhet közös fotón más nővel élete párja.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Vasvári Vivien még össze sem házasodott gyermekei apjával, máris nagyon komoly szabályok vonatkoznak a szelfikészítésre a luxusháztartásban. Nem véletlenül: Vivien távollétében Fecsó fotózkodni mert egy másik nővel, ez pedig megengedhetetlen. Átadjuk a szót a luxusfeleségnek.

“Elment egy borfesztiválra és felkerült egy kép az Instagramra róla és egy idegen nőről. Mérges lettem, mert ha egy lesifotós készíti, máris kész az álhír! Úgyhogy megbeszéltük Fecsóval, kerüljük az ilyen helyzeteket, mert rengetegen irigyek ránk, sokan akarják tönkretenni a kapcsolatunkat” – magyarázta a fiatal asszony a Blikknek.

Vasvári Vivien és Fecsó

A Luxusfeleségek végén amúgy a hűtlenségről is beszélt Vasvári Vivi. “Nem vagyok féltékeny típus, de megkövetelem a hűséget. Tisztában vagyok az értékeimmel, ha kiderülne, hogy Fecsó megcsal, a közös gyermekünk ellenére is elhagynám” – árulta el Luxus Vivi, aki pár hete szülte meg második gyermekét.

Szóval így állunk. Ha ön nő és közös képet szeretne Fecsóval, gondoljon bele: lehet, hogy ez egy kapcsolat végét jelentheti! Ezt pedig ön sem akarhatja. 

Megosztás Facebookon