TV-sztárok

Kiakadtak a rajongók Pápai Joci videója miatt

Fortyognak a rajongók, amióta Pápai Joci új klipjét meglátták, és benne azt, hogy lecserélte régi táncoslányát, akivel még az Eurovízió színpadát is meghódította. Míg a kommentelők visszakövetelik a régi táncost, Joci feleségének is megvan a véleménye az új lány erotikus táncáról.

Óriási siker Pápai Joci új dala, a klip pedig rendesen pörög. Mégis szép kis balhé keveredett az új videó körül: a rajongók kiakadtak, amikor meglátták, hogy nem Virág Alexandra, a korábbi táncoslány szerepel az énekes új klipjében.

Pápai Joci és Virág Alexandra az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben fotó: Facebook)

„Hajszán Kittit a Nagy Duettben ismertem meg, a TV2-ben is táncol, így került bele az új klipbe is. Nagyon meglepett, hogy a rajongók szabályosan féltékenyek lettek rá, és elkezdték visszakövetelni a korábbi táncost. Magam sem gondoltam, hogy ilyen érzelmeket fog kiváltani Kitti tánca. Nagyon jó volt a közös forgatás, és hamar megtaláltuk a közös hangot, persze az, hogy most vele dolgoztam, nem jelenti azt, hogy az előző táncosom nem térhet vissza később. Szóval nincs ok a féltékenységre” – mesélte az NLCafénak Pápai Joci.

Természetesen Joci feleségének is megvan a véleménye erről a történetről.

„Kitti gyönyörű lány, és biztosan sok nő féltékeny lenne rá, de a feleségem pontosan tudja, hogy ez munka, és el tudja választani a magánélettől. Ő egyáltalán nem lett féltékeny, sőt, azt mondta, szerinte ez az eddigi legjobb videóm. Ő már megtanulta kezelni ezeket a dolgokat. Szerencsére nem csak ő kíváncsi az új dalra, már több mint 400 ezren nézték meg a videót.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top