TV-sztárok

Csúnyán beégette Jimmyt Zámbó Krisztián

Egy alkalommal durván beégette édesapját Krisztián fontos emberek előtt, de kreatív módon igyekezett helyrehozni az okozott „kárt”.

Zámbó Krisztián sokak meglepetésére nemrég nevet változtatott. Új helyre költözött, és más néven folytatja a karrierjét is: „Egy hét múlva Visegrádra költözöm, a hegyekbe, és nagyon várom már ezt a környezetváltozást. A karrieremet is más névvel folytatom. Mondhatni, újjá akarok születni” – mondta pár nappal ezelőtt a Borsnak Zámbó Krisztián. Az énekes pár hete a Vigyázat, szülő vagyok! adásában árulta el, hogyan égette be édesapját annak idején.

„Volt egy 21 éves whiskey, ami apu féltett kincse volt, a haverok pedig jöttek hozzánk, mondom akkor megkóstoltatom a spanokkal. Gondoltam, ha apu nem nyúlt hozzá 15 évig, akkor most sem fog. Persze jött hozzánk a nem tudom minek a főszerkesztője, és mondta, hogy van egy whiskey-je. Én meg feltöltöttem teával, hogy ne vegye észre. Apa nagyképűen öntötte ki, a többiek meg csak néztek. Hívott, hogy menjek haza. Ultra égő lehetett apámnak” – emlékezett vissza Krisztián. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top