TV-sztárok

Már az FBI is nyomoz VV Fanni ügyében

Több fejlemény is van VV Fanni eltűnésének ügyében. Szembesítésre is sor került.

Mozgalmas heteken van túl a rendőrség, amely mindent bevet, hogy végre pont kerüljön VV Fanni eltűnésének, gyilkossági ügyének végére. Az egyik fordulat, hogy végre sor került a gyanúsított vallomásaiban szereplő és Fanni exbarátja által is emlegetett, titokzatos idősebb barátnő és a gyanúsított szembesítésére. Mivel B. László vallomása szerint B. Erika hívta őt Fanni eltűnésének estéjén a lány lakására, és kérte meg, hogy az akkor már alélt lányt vigye el egy helyre.

„Körülbelül negyven percig tartott a szembesítés, de sok eredménye nem lett, B. Erika ugyanis azonnal sírva fakadt, mert állítása szerint annyira megviselik a történtek” – számolt be lapunknak a fejleményekről dr. Brodmann, aki unokaöccse jelenlegi védőjétől értesül az aktuális fejleményekről.

További fejlemény, hogy a gyanúsítottat a rendőrök magukkal vitték azokra a helyszínekre, ahol eddig már kutattak VV Fanni holtteste után.

„A hazai rendőrség kérésére a világ egyik legnagyobb és leghíresebb nyomozó szervezete, a Szövetségi Nyomozó Iroda, azaz az FBI is beszállt az ügybe, ami 70-80 millió forintba került. Két embert küldtek az amerikaiak, akik a nyomozás ideje alatt luxuskörülmények között töltötték a napjaikat Budapesten” – tudta meg a Bors dr. Brodmann Pétertől. Egyelőre nem tudni, hogy milyen eredményre jutottak magyarországi nyomozásuk során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top