TV-sztárok

Jordán Tamás 30 évvel fiatalabb kedveséről beszélt

Jordán Tamás februárban szakított kisebbik gyermeke édesanyjával, most pedig kiderült, hogy újra szerelmes, méghozzá egy 30 évvel fiatalabb nőbe.

Az év elején darabokra hullott Jordán Tamás magánélete, legfiatalabb gyermeke, a 21 éves Benedek édesanyjával, Krisztával megromlott a kapcsolata, szétváltak útjaik, de ez csak februárban derült ki. Akkor azt mondta, nem hiszi, hogy valaha újra szerelmes lesz – a napokban kiderült, hogy erre nem is kellett olyan sokat várni, Jordán Tamás újra boldog„Jól állapította meg. Az ember ilyesmiről nem szívesen beszél, de egyetértek minden szavával, ahogy a találkánkat jellemezte. Azt megírhatja, hogy boldog vagyok” – reagált a direktor a Bors kérdésére, most pedig részleteket is megosztott választottjáról.

„Még nem telt el fél év, friss ez a kapcsolat, ez nem sok idő. Annak alapján azonban, ami eddig történt, mondhatjuk, hogy megállapodtam” – jelentette ki Jordán Tamás a Blikk hasábjain, de egyelőre többet nem mondott.

Kiemelt kép: 24.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top