TV-sztárok

Balázs Andrea jó fej anyuka lesz, erről a párja mesél

Egy dolgot szeretett volna Balázs Andrea A Nagy Duett előtt: hogy az ország ne Kasszás Erzsiként nézzen rá. Ez sikerült, és ennek a párja talán még nála is jobban örül

Balázs Andrea nem gondolta, hogy megnyeri A Nagy Duetett, ráadásul egy baráttal is gazdagabb lett. A színésznő már az adások alatt is mesélt arról, hogy Horváth Tamás hányszor vendégeskedett náluk, az énekes pedig azzal magyarázta ezt, hogy Andiéknál olyan otthonos a hangulat, és mindig tele vannak vidámsággal. 

Balázs Andrea A Nagy Duett döntőben (fotó: Chripkó Lili)

„Mi valóban a másik felei vagyunk egymásnak. Nagy szerencsénk, hogy mindketten optimisták vagyunk, de ha mégis valamelyikünk elbizonytalanodna, akkor a másik azonnal kihúzza a gödörből” – meséli a BEST magazinnak Andi párja, Gábor, aki az elmúlt 16 évben háromszor kérte meg a színésznő kezét. Nincs a történet mögött dráma, sőt. Minden alkalommal igen volt a válasz, és Gábor csak ezét futott neki többször az eljegyzésnek, mert Andi minden alkalommal elhagyta a gyűrűjét. 

„Amint belépek a színházba, az első dolgom, hogy leveszem magamról az ékszereket, és gyűrű, óra a táska aljára kerül.”

Az esküvőt azonban egyikük sem sürgeti, ha minden jól megy, előbb lesz gyerekük, mint lagzijuk. 

„A következő lépcsőfok a család bővülése lesz, amire már nagyon készülünk” – mondták, és Gábor szerint Andi lesz a világ legjobb fej anyukája. Minderről és a közös életükről

a magazinnak meséltek részletek. 

A BEST magazinnak mesélt Balázs Andrea párja, Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top