TV-sztárok

Puskás Peti támogatja barátnője meztelenkedését

Puskás Peti legfrissebb interjújában elárulta, Angélát harcos amazonnak tartja, akit mindenben támogat.

„Én abszolút támogatom ebben. Nagyon jónak tartom, hogy elvállalta, Angéla egy igazi harcos amazon” – válaszolta Puskás Peti arra a kérdésre, nem zavarja-e, hogy barátnője, Eke Angéla legutóbbi figyelemfelkeltő projektjében szinte meztelenül jelent meg egy fotón. Puskás Peti hozzátette, szerinte az alapvetően férfiak dominálta világunk alapjaiban változott meg mára, ennek köszönhetően a nők is megvalósíthatják, és nem kell egy férfiak által kitalált szerepbe erőltetniük magukat.

Puskás Peti a BorsOnline-nak beszélt arról is, hogy Angélával tökéletes egységet alkotnak, aminek a kommunikáció az egyik kulcsa. „Nem kényszerítjük a másikat szerepekbe. Mindent elmondunk egymásnak. Nincsenek tabuk, ugyanannyi jogunk van megvalósítani magunkat” – tette hozzá.

Az X-faktor mentora beszélt arról is, hogy úgy érzi, az idő előrehaladtával egyre jobban fogadja a kritikát, és ezt is Angélának köszönheti. „Egymás legnagyobb kritikusai vagyunk. Sokszor kifejezetten kivan, ha nem fogalmazok meg valamilyen észrevételt egy-egy munkája vagy akár az interjú elején említett fényképei kapcsán. Mindketten nagyon önálló, önmagunkat folyamatosan újragondoló emberek vagyunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top