TV-sztárok

Virtuózok: ők az idei döntő nyertesei

Győzteseket avattak a Virtuózok döntőjében. A műsor fináléjában jövő héten már a nézők döntenek az abszolút győztesről.

A kicsik korcsoportjában Balázs-Piri Soma (zongora), a tiniknél Beke Márk (harsona), a nagyok között pedig Ninh Duc Hoang Long (magánének) győzött a Virtuózok pénteki döntőjében.

A győztesek mellett a kicsik korcsoportjában Abouzahra Mariam (hegedű) és Gertler Teo (hegedű), a tiniknél Bencze Máté (szaxofon) és Urbán Benjámin (zongora), a nagyok között Fekete Tamás (zongora) és Hart Gábor (gitár) lépett színpadra a műsorban.

A közönség voksai alapján a következő adásban születik meg a 3 korcsoport-győztes közül a zenei tehetségkutató idei abszolút nyertese is. A közönség a jövő pénteki adás végéig szavazhat a három korcsoportgyőztes közül a kedvencére sms-ben és a MédiaKlikk Plusz applikáción keresztül.

A Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató döntős versenyzőit Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége fogadta szombaton a Sándor-palotában, ahol a fiatal tehetségek rövid koncertet is adtak.

MTI Fotó: Kovács Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top