TV-sztárok

Támadások kereszttűzébe került Suzy

A hazai mulatószene legismertebb és legsikeresebb párosa, Jolly és Suzy komoly döntést hozott: az énekesnő az anyaságot választotta a karrier helyett, ami sokaknak nem tetszik – írja a Blikk.

Mint ahogy tegnap arról az NLCafé is beszámolt, a Jolly és Suzy nem folytatja tovább közös karrierjét, Suzy ugyanis az anyaságot választotta a munka helyett. A komoly döntés miatt viszont támadások kereszttüzébe került.

„A rajongók alapvetően jól fogadták a döntésemet, mert nemcsak minket, hanem a lányunkat is nagyon szeretik. De volt olyan, aki nem értette, hogy nekem miért most jut eszembe, hogy anyának kell lennem, amikor már ötéves a lányom. Arról nem is beszélve, hogy szinte mindenki azt hitte, szakítottunk Jollyval, pedig ez nincs így. Szerencsére nem nagyon olvasok kommenteket, de tudom, hogy sok rosszindulatú ember van, aki nem érti, hogy mit akarok én most anyáskodni… Belefáradtam abba, ahogyan élünk. Két hónapos volt a lányom, amikor már mentem fellépni, a koncert után pedig szinte alvás nélkül rohantunk érte. Azóta szinte mindig anyukámék vigyáznak rá, ha mi dolgozunk” – mondta Suzy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top