TV-sztárok

Testvért kapott Miklósa Erika kislánya

Miklósa Erika még nem mondott le róla, hogy örökbe fogadhasson. Ha azonban mégsem jön össze, akkor sem kell túllépni a dolgon.

Miklósa Erika nemrég arról beszélt, hogy már két éve küzdenek egy újabb gyerekért, de egészen eddig sikertelenül. „Most már a sorsra bízom, hogy adhatok-e testvért a kislányomnak” – mondta az operaénekesnő, aki a Virtuózok mellett más platformokon is keresi a tehetségeket, így találkozott Tandi Flórával, aki azóta már a fogadott lánya.

 

„Már Eri anyunak hív, sőt nem csak ő, hanem az édesanyja is. Bíborkával pedig tesónak szólítják egymást, így hát mégis lett testvére a lányomnak” – mesélte a BEST magazinnak az énekesnő, aki szerint nagyon fontos, hogy egy gyerek a szülein kívül is számíthasson valakire. Miklósa Erika arról is beszélt a lapnak, hogyan ismerkedtek meg Flórával, és mik a közös terveik a jövőt illetően. A lány pedig arról mesélt, hogy Erika megkérte, akkor is legyen ott Bibinek, amikor ők már nem lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top