TV-sztárok

Szakított a múlttal Kulka János

Nagy döntésre szánta el magát a színész. Kulka János telejsen új környezetben próbál új életet kezdeni.

Két évvel ezelőtt kapott stroke-ot Kulka János, amiből a mai napig nem épült fel teljesen. Bár mindössze pár hetet töltött kórházban, komolyabb munkát azóta sem vállalt a színész. Mindössze egy krimiben játszott el egy néma karaktert, és az RTL videójában szavazásra buzdított az idei választások előtt. Ismerősei szerint Kulka már nem is áll többet színpadra.

Fotó: Kovács Tamás, MTI

Ami persze elég rosszul érinti az idén hatvan éves Kulka Jánost, akinek a színészet az élete. Így nem meglepő, hogy környezetváltozással vigasztalódik. „Most már sokkal csendesebben éli életét, és próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ám ez egy nagyon hosszú és nehéz út. Ráadásul nem könnyíti meg a lelki felépülését, ha egy olyan helyen él, amely szinte percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt” – fejtette ki a Blikknek a színész ismerőse.

A lap információi szerint Kulka eladta szeretett budai házát, azt remélve, hogy ezzel kiszakíthatja magát a nyomasztó emlékek közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top