TV-sztárok

Rengeteget fogyott Szabó Ádám

A Nagy Duett versenyzője januárban kezdett el komolyan sportolni, most pedig már 15 kiló mínusznál tart. Szabó Ádám a verseny alatt sem adja fel az edzéseket.

Szabó Ádám az elődöntőben esett ki A Nagy Duettből, de a verseny alatt végig edzett, ami már látszik is rajta. Január óta sportol, és az étkezésére is odafigyel. Ennek köszönhetően már 15 kilót adott le, és még mindig nem áll le. „Nem okoz gondot felvenni egy feszülős pólót vagy egy szűkebb nadrágot, de hát pont ez volt a célom, szerettem volna jobban tetszeni magamnak” – mondta BEST magazinnak az énekes.

A karbantartott külsőt a lányok is jobban megnézték, bár mint kiderül, Tóth Andival már hónapok óta egy párt alkotnak. „Mindenkinek jólesik, ha megdicsérik. A lányok ilyen szempontból bátrabbak, nem félnek leírni a véleményüket” – mondta Szabó Ádám, aki azt is elárulta, hogy a kezén kialakult egy tályog, amit most már lézerrel kezeltet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top