TV-sztárok

Jolly és Suzy külön utakon folytatják

Jolly és Suzy rajongói kétségbeestek, amikor meglátták, hogy utóbbi mit posztolt a minap. Azt hitték, örökre szakítanak és nem csak a zenével.

Jolly és Suzy meg tudnak bocsátani egymásnak, erről szól a házasságuk. Már többször is beszéltek kapcsolati válságaikról, de eddig válásról nem esett szó. A minap Jolly felesége azonban egy olyan bejegyzést osztott meg, amiből sokan arra követeztettek, hogy véget ért a házasságuk. Közben kiderült, hogy zeneileg válnak szét, mert az énekesnő rájött, hogy nem tölt elég időt a kislányával, és ezt megbánta.

„Éjszakánként nem alszom, mert folyamatosan kattog az agyam. Anyai, női, feleséglelkem van. A kislányom ötéves. Gyakran megszólal a lelkiismeretem, és megkérdezem magamtól, vajon mindig jó döntéseket hoztam-e az életemben. Amikor azt a bizonyos posztot a minap kiírtam, éppen nagyon mélyen voltam lelkileg. Nem csoda, hiszen öt esztendő telt el úgy a kislányom életéből, hogy nagyon sok fontos eseménynél nem voltam jelen” – kezdte az ACNews-nak Suzy, aki azt is elárulta, hogy mostantól visszavesz a koncertekből, azt pedig kikérte magának, hogy bajok vannak a házasságával. 

Minden rendben van közöttünk

– tisztázta a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top