TV-sztárok

A megélhetésért vetkőzik a 66 éves Cicciolina

Nem dúskál a pénzben, így még mindig járja a night clubokat az egykori szexszimbólum, Cicciolina.

Staller Ilona, azaz Cicciolina már hatvanhat éves, tulajdonképp nagymamakorú, de olyan jó adottságokkal áldotta meg a sors, hogy még mindig meg tud tölteni egy klubot, ha meghirdetik ott fellépését. Most szombaton is sok embert várnak egy észak-olasz kisváros éjszakai bárjába, ahol az este sztárvendége a még mindig bomba formában lévő Cicciolina lesz.

„Általában egy félórás show-t mutatok be, amiben van ének, tánc és egy kis szexi meztelenkedés, igazi Cicciolina-féle. Még mindig imádják az emberek” – mesélte a Blikk kérdésére a szexszimbólum. Azonban a meztelenekdés nem csak szórakozás Staller Ilonának, hanem komoly bevételi forrás.

„Tény, hogy szükségem van a pénzre. A saját és a fiam megélhetése mellett támogatnom kell a Magyarországon maradt testvéreimet (…) Valéria nyugdíja borzasztóan alacsony, így mindig hozok neki mindenfélét, ruhákat, és ha kell, pénzt is. Az öcsém pedig jó ideje nem kap munkát, így ő is a gondoskodásomra szorul” – foglalta össze családja helyzetét Staller.

Cicciolina amúgy vállalkozna is, pontosabban adná az arcát kaszinóhoz, vagy olasz-magyar étteremhez, de eddig hiába kürtölte ezzel tele a sajtót, a „befektetők” nem kapkodnak utána. Addig pedig marad a vetkőzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top