TV-sztárok

Némafilmben szerepel Emilio és Jellinek Tina

Lassan minden iskolás számára közeledik a tanév vége, így Jellinek Tina lányára is hamarosan évzáró vár, azonban addig egy vizsgafilmet is el kell készítenie a kis Tinának. A szülők a segítségére siettek, és bevállalták a főszerepet a vizsgafilmben.

Szinte minden gyerek megváltásként várja már a vakáció kezdetét. Addig azonban még van egy kis idő, és bizony akadnak záródolgozatok, vizsgák, amelyek sikeres teljesítése nélkül nem lehet évet zárni. Így van ezzel a kis Tina is, akinek a média tantárgyhoz kapcsolódóan egy pár perces némafilmet kell készítenie.

Szerencse, hogy egy ilyen feladatnál számíthatok anyuékra. Rutinosan mozognak a kamera előtt, nagyon nagy segítségemre lesznek

– mondta a Drága családom fiatal szereplője, akinek anyukája mindent megtesz, hogy segíthessen. Azonban a némafilmes szereplés komoly nehézségek elé állította az édesanyát.

Emilio és Tina a forgatáson

„Örömmel segítek Tinikémnek mindenben, de őszintén szólva nekem egy némafilmben szerepelni olyan, mintha meg akarnának nyúzni. A számat, ha egyszer meghalok, szerintem külön el kell majd némítani. Nálam teljes mértékben igaz, ami a szívemen, az a számon. Nem bírom megállni, hogy ne mondjam meg a véleményem, úgyhogy sokat beszélek” – mondta Jellinek Tina, aki végül arra is beadta a derekát, hogy férfinak maszkírozzák a szerep kedvéért. „Ha a gyerekeimről van szó, akkor nem ismerek határokat, értük mindent! Valószínűleg ha azt kérte volna tőlem, hogy tütü szoknyában balettozzak a Szabadság hídon, akkor azt is megtettem volna érte” – mondta Tina, akinek Emilióval közös burleszkszereplését ma láthatják a nézők 21:00-tól a Sláger TV-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top